FELGER

Et unikt utvalg av felger

TIDSRIKTIG OG MODERNE DESIGN 

Vi har felger til både personbil, varebil, SUV og 4x4. Uansett biltype har vi ganske sikkert felger som passer til deg og din bil. Enten du er på jakt etter helt klassiske felger eller ønsker noe mer tøft og ekstremt har vi felger til de aller fleste biltyper i flere prisklasser.

Vi fører felger fra flere av de mest kjente internasjonale merkene og kan finne akkurat de rette felgene til din bil, uansett prisklasse. Vi leverer felger til både personbil, varebil, SUV og 4x4.

GODKJENT VERKSTED

Hos oss kan du være sikker på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Vi har godkjent teknisk utstyr, og lang erfaring med tilpasning og montering av dekk & felger slik at du kan være trygg på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte.

Utvalget er meget stort, så vi anbefaler at kommer innom oss for en hyggelig felgprat.

Vi leverer en rekke kjente felgmerker som italienske OZ Racing, MSW og SPARCO motorsport-felg også fra OZ.

I tillegg forhandler vi felger fra TSW, MAK, BEYERN, CMS, REDBOURNE, MOMO, MANDRUS, VERTINI, AVANTGARDE, BLACK RHINO, PH EDITION, TRINITY, SENTO m.fl.

SUPERFORGIATA_CL_PORSCHE.jpg

Populære felger

Turbin II Silver
Turbin II Gun Metal
Turbin II Black
Breda Silver
Breda Gun metal
Polaris
Multi Silver
Multi black
Sonic
Crudo
Bathurst Silver
Ascent
Stern Silver
Antibes Black Polished
Wolf Black Polished
Wolf Black Titan
Massimo
Hyperstar
RF-01 Bronze
18
Show More

Prøv vår nettbutikk!

Felgene over er bare et lite utvalg av det vi leverer! Kom innom oss eller sjekk ut vår nettbutikk for å se hvilke felger som passer til din bil! I nettbutikken kan du bestille både nye dekk og komplette hjulsett med dekk og felger i ro og mak hjemmefra! Sjekk utvalget! Alle produktene er ferdig priset. Enkelt å søke enten med ditt reg.nr eller ønsket dimensjon.

JÆREN DEKK AS

Solavegen 464

N-4354 Voll

T: 94 16 95 35

E: post@jaren-dekk.no

MENY

facebook-4-xxl.png

FØLG OSS

© 2020 Jæren Dekk AS